Van Vredendaal & Zn

sinds 1911

Timmer-, Metsel- en Aannemersbedrijf

voor

Nieuwbouw - Verbouw - Renovatiewerken - Restauratiewerken - Onderhoud

Welkom op de site van Aannemersbedrijf Van Vredendaal & Zn.


Ruim een eeuw kennis en expertise in huis voor restauratie, renovatie van historische- en monumentale panden. Daarnaast hebben wij tevens ervaring met nieuwbouw, interieuraanpassingen en diverse onderhoudswerkzaamheden.

Wij houden van duidelijkheid naar de klant toe. Na inventarisatie van uw pand maken wij een complete werkomschrijving en offerte, met eventueel daarbij behorende constructieve tekeningen en berekeningen. De aard van deze werkzaamheden wordt getoetst aan de geldende voorwaarden en vergunningen, en de (eventuele) aanvraag van de vergunning bij Monumentenzorg en het gemeentelijke monumententeam wordt voor u gedaan. Een vaste medewerker van ons bedrijf coördineert de werkzaamheden van het deskundige team van begin tot eind conform de afspraken, en houdt u op de hoogte van de voortgang.

Voor u geen kopzorgen, maar de zekerheid van een mooi stukje solide werk. Op deze website een impressie van het werk dat wij door de jaren heen hebben verricht. We kunnen ons voorstellen dat u méér wilt zien en de mogelijkheden voor uw situatie wilt bespreken. Maakt u dan vrijblijvend een afspraak, of vul uw gegevens op ons contactformulier in. Wij helpen u graag uw woonwensen te realiseren.

Erik van Vredendaal